بستن

جستجو محصولات


دام> پودر استریل تزریقی
دام> سوسپانسیون تزریقی
دام> سوسپانسیون خوراکی


پني سيلين جي پروكائين 300000  واحد بین المللی

تصویر مقالات
مقالات

آخرین اخبار

پني سيلين جي پروكائين 300000  واحد بین المللی

پني سيلين جي پروكائين 300000  واحد بین المللی
این دارو دریک نگاه :

  •     انتخاب اول در درمان عفونت های باکتریایی سیستمیک و موضعی.
  •      بهترین انتخاب در درمان بیماری استرانگل در اسب.
  •     عملکرد مناسب و رسیدن سریع به سطح درمانی کامل در خون.
  •     حداقل عوارض جانبی ناشی از تزریق، بدون درد و سهولت مصرف در دامداری ها.
  •     با اثري سريع و موثر بر طیف گسترده اي از انواع ميكروارگانيسم ها. 
  •     اثربخشی و ظهور سریع علائم بهبودی طی 36 تا 48 ساعت پس از اولین تزریق.
  •     مورد تایید سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA).

ترکیب :  

هرميلي ليتر از سوسپانسیون تزریقی حاوي000/300 واحد بين المللي پني سيلين جي پروكائين ميباشد .                      

 فارماکولوژی :

پني سيلين ها از آنتي بيوتيكهاي بتالاكتام ميباشندكه با دخالت درفعاليت آنزيم ترانس پپتيداز، استحكام ديوارة سلولي باكتريهاي حساس  به پني سيلين را از بين برده و اثر باكتريوسيدي خود را بدين شكل ظاهرمي سازند. طيف وسيعي از باكتريها ازجمله باكتريهاي گرم مثبت ،گرم منفي وانواع اسپيروكتها به اين آنتي بيوتيك حساسند. حداكثرفعاليت آنتي باكتريال پني سيلين درطول زمان تكثيرباكتريها مي باشد. اين دارو پس از تزريق عضلاني به سرعت جذب و بطورگسترده اي درسرتاسر بافتهاي بدن و مايعات بدن منتشرمي گردد. قسمت اعظم دارو بدون تغيير شكل از طريق ادرار دفع مي گردد.

موارد مصرف :  

این دارو در درمان عفونت‌های سیستمیک و موضعی در گاو، اسب، گوسفند، بز، سگ و گربه، ناشی از میکروارگانیسم‌های حساس از جمله بسیاری از ارگانیسم‌های گرم مثبت هوازی و بی‌هوازی استفاده می‌شود. هوازی های حساس به پنی سیلین G شامل اکثر استرپتوکوک های بتا همولیتیک، استافیلوکوک های بتالاکتاماز منفی، Actinomyces spp.، Bacillus anthracis، Corynebacterium spp. و Erysipelothrix rhusiopathiae می باشند. بیشتر گونه‌های بی‌هوازی، از جمله کلستریدیوم، به استثنای باکتری‌های تولیدکننده بتالاکتاماز، به پنی سیلین G حساس هستند. برخی از پاتوژن‌های گرم منفی تنفسی مانند پاستورلا مولتوسیدا و مانهمیا همولیتیکا نیز به این آنتی بیوتیک حساس هستند.
طريقة مصرف و نحوه تزریق :

اين سوسپانسيون بصورت تزريق عميق عضلاني در عضلات ران و گردن توصيه مي گردد و در صورت نياز به تزريق مجدد محل تزريق نيز تغيير يابد.  

1-ويال تا دماي اتاق، گرم گردد قبل از تزريق تكان داده شود تا به شكل سوسپانسيون يكنواخت درآيد.

2- رابراستاپر با يك دستمال آغشته به الكل 70 درجه ضدعفونی گردد .

3- مقداري هواي داخل سرنگ به داخل ويال تزريق گردد تا سوسپانسيون به راحتي وارد سرنگ شود.

4- پس از پرشدن سرنگ، ازخالي بودن سوزن سرنگ اطمينان حاصل گردد بدين ترتيب كه پيستون سرنگ به عقب كشيده شود تا حباب هوا در سرنگ ظاهرگردد، سپس سوزن را از سرنگ جدا نمائيد .

5- سوزن راعميقاً داخل عضله وارد نمائيد و پس از آن سرنگ را به سوزن وصل نموده و كمي پيستون سرنگ را به عقب بكشيد در صورت مشاهدة خون سرنگ را بيرون آورده و سوزن را جابجا نمائيد .

6- به آرامي تزريق نمائيد و محل تزريق را ماساژ ندهيد و درهر محل بيش از 10 ميلي ليتر تزريق نگردد . تزريق دوم 48 ساعت پس ازتزريق اول انجام گردد. علائم بهبودي 36 تا 48 ساعت پس از تزريق مشاهده خواهد شد.
مقدارمصرف :

 گاو و اسب: 1 ميلي ليتربه ازاي هر 25 كيلوگرم وزن بدن گوسفند و بز: 1 ميلي ليتر به ازاي هر10 كيلوگرم وزن بدن

گربه و سگ: 1 ميلي ليتر به ازاي هر10 كيلوگرم وزن بدن قبل ازمصرف بخوبي تكان دهيد و درمان باید تا زمانی که بهبودی آشکار شود و حداقل یک روز پس از ناپدید شدن علائم ادامه یابد. درمان نباید بیش از پنج روز متوالی باشد.
احتياط : تزريق وريدي، زير جلدی و نزديك به اعصاب اصلي مجاز نمي باشد. تزريق با سرنگ سرسوزن 16 و 18 با طول 5/1 اينچ توصيه مي گردد. از تميزي سرنگ و سوزن قبل ازمصرف اطمينان حاصل گردد (استفاده از سرنگ و سوزن استريل). محل تزريق با آب وصابون شسته شود و با يك ضدعفوني كننده مانند تنوريد يا الكل اتانول 70 درجه ضدعفوني گردد. درصورت بروز حساسيت به پني سيلين و پروكائين و بروز علائمي چون تنگي نفس، مصرف دارو قطع گردد و با دامپزشك تماس حاصل گردد. واکنش های آلرژیک و آنافیلاکتیک، گاهی کشنده، در حیوانات حساس به پنی سیلین و پروکائین شناخته شده است، بنابراین حیوانات تحت درمان باید حداقل به مدت نیم ساعت تحت نظارت دقیق قرار گیرند و در صورت بروز این واکنش ها، مصرف فرآورده را قطع کرده ضمن تماس با دامپزشک فوراً اپی نفرین یا گلوکوکورتیکواستروئیدهای داخل وریدی استفاده گردد. در خرگوش، همستر، خوکچه هندی و سایر جوندگان کوچک استفاده نشود. تزریق عضلانی ممکن است منجر به واکنش بافتی در موضع شود که 14روز درگاو و 9 روز  درگوسفند ادامه می یابد که این مسئله ممکن است منجر به از دست دادن زمان مناسب برای بافت های خوراکی در زمان کشتار شود. بهتر است که درمان بر اساس آزمایش حساسیت پاتوژن های جدا شده از حیوان انجام شود و اگر این امکان پذیر نیست، درمان باید بر اساس اطلاعات اپیدمیولوژیک محلی (منطقه ای و سطح مزرعه) در مورد حساسیت پاتوژن هدف، باشد. این محصول در دوران آبستنی و شیردهی قابل استفاده است. پنی سیلین جی پروکائین نباید در یک سرنگ با سایر محصولات دارویی دامپزشکی مخلوط گردد. توصیه می شود از تجویز پنی سیلین با داروهای باکتریواستاتیک مانند تتراسایکلین ها و ماکرولیدها به دلیل اثرات آنتاگونیستی خودداری گردد.
زمان پرهیزازمصرف :

 گوشت: 5 روز      شير: 2روز 
شرایط نگهداری : درمکان خشك و دماي 2 تا 8 درجه سانتیگراد و دور از نور و يخ زدگي نگهداري شود. 
شيمي پني سيلين جی پروکائین (پروکائین بنزیل پني سيلين) :
پني سيلين ها اصولاً داروهاي اسيدي هستند كه در محيطهاي خنثي يا محلولهاي بازي تجزيه مي گردند. تجزية پني سيلين ها با باز شدن حلقة بتالاكتام و نتيجتاً غير فعال شدن پني سيلين اتفاق مي افتد .


شكل 1 : ساختمان شیمیایی پنی سیلین جی
 
پنی سیلین جی اولين پني سيلين تولید شده پس از كشف مولكول پني سيلين مي باشد که از تخمير گونه هاي پني سيليوم بدست مي آيد. اگر به صورت خوراكي تجويز شود 2/3   دز آن توسط اسيد معده تجزيه گشته و بسيار حساس به بتالاكتاماز مي باشد. تأثير آن بر باكتريهاي گرم مثبت بسيار قابل توجه است. تاثیر این دارو بر بیماری های عفونی از جمله مننژیت حائز اهمیت می باشد. در درمان مننژيت بصورت ملح سدیم و پتاسیم داخل وريدي تجويز مي گردد. در حالت طبيعی پني سيلين قابليت نفوذ به مايع مغزي نخاعي (CSF) را ندارد، ولي زماني كه التهاب مننژ وجود داشته باشد. قابليت نفوذ از سد خوني مغزي را خواهد داشت.  اين پني سيلين بسيار ايمن با حداقل سميت و قابل تجويز در دوران آبستنی و شيردهي است. پني سيلين جي آنتي بيوتيكي كوتاه اثر است ولي املاح آن با پروكائين، بنزاتين به ترتیب اثرات طولاني تري دارند زيرا كه قابليت توزيع و ذخيره در بافتهاي بدن را داشته و به آهستگي خارج مي گردند .
شكل 2 : ملح پروکائین پنی سیلین جی

 

فارماکولوژی پني سيلين جي پروكائين300000 واحد بین المللی :

مكانيسم اثر پني سيلين ها :
باكتريها پپتيدوگليكان ديواره سلولي خود را دائماً تجديد ساخت مي كنند، همزمان يك قسمت از ديوارة سلولي شكسته و ساخته مي شود و به اين صورت سلول باكتري در حال تقسيم و تكثير می باشد. آنتي بيوتيكهاي بتالاكتام باعث مهار تشكيل پپتيدوگليكان در ديوارة سلولي باكتري مي گردند و اين مسئله با اتصال چهار عضو حلقة بتالاكتام پني سيلين به آنزيم DD– ترانس پپتيداز عملي مي گردد و نتيجتاً اين آنزيم نمي تواند تشكيل پپتيدوگليكان را كاتاليز نموده و عدم تعادل بين تشكيل ديوارة سلولي و شكسته شدن آن صورت گرفته و منجر به مرگ سلولي مي گردد. تضعيف ديوارة سلولي باكتري از يك طرف و ادامة فشار اسمزي از سوي ديگر منجر به مرگ سلول باكتري مي گردد(Cytolysis). علاوه بر آن ساخت پيش سازهاي پپتيدوگليكان موجب فعال شدن هيدروليز ديوارة سلولي و اتوليز آن شده كه بيشتر منجر به هضم پپتيدوگليكان ديوارة سلولي مي گردد. اندازة كوچك پني سيلين ها موجب افزايش نفوذ آن به عمق ديوارة سلـولي باكتري مي شود. چيزي كه ما در وانكومايسين و تيكوپلانين مشاهده نمي كنيم زيرا كه بزرگتر از پني سيلين ها ميباشند .

 

شكل 3 :نحوه اثر پنی سیلین در حضور دیواره سلولی باکتری

فارماكوكينتيك پني سيلين  جی پروکائین:
اصولاً پني سيلين ها داراي نيمة عمر كوتاهي مي باشند ( 5/0 تا 2) ساعت و گاهی بسته به نوع ملح مورد استفاده در آن می تواند تا 3 تا 4 بار در روز تجويز گردند كه بر اساس نوع پني سيلين اين مقدار دقيقاً قيد مي گردد. نفوذ پني سيلين ها به مايع مغزي نخاعي (CSF) در زماني كه التهاب پردة مغزي اتفاق نيفتاده باشد اندك است. پني سيلين با نفوذ پذيري بالا به CSF، آمپي سيلين (35 درصد ميزان سرم )، تيكارسيلين (5/9 درصد ) و پيپراسيلين (23درصد ) ولي پني سيلين هاي مقاوم به پني سيليناز (متي سيلين و نافسيلين ) نفوذ پذيري بسيار اندكي بهCSF  دارند. كمترين عوارض ناشي از حساسيت و يا عوارض گوارشي يا خوني در پني سيلين جي مشاهده مي گردد كه مورد استفادة اصلي آن به شكل تزريقي است.


 
               جدول شماره 1: خواص فارماکوکینتیک پنی سیلین
تعدادي از انواع پني سيلين ها عبارتند از :

پني سيلين جي پروكائين                                آموكسي سيلين
پني سيلين جي بنزاتين                                  آمپي سيلين
پني سيلين جي پتاسيم                                   اوكساسيلين
پنی سیلین جی سدیم                                   کلوکساسین

 
شکل 4: ساختمان مولکولی انواع پنی سیلین ها 

طيف اثر و موارد مصرف :
بطور کلی پنی سیلین ها، داروهايي هستند كه از زمان كشف آنها تا كنون اهميت خود را در درمان بيماريهاي عفوني حفظ نموده و در زمرة آنتي بيوتيكهاي وسيع الطيف قرار مي گيرند. پني سيلين ها، آنتي بيوتيكهاي بتالاكتام مي باشند كه در درمان بيماريهاي ناشي از ميكروارگانيسمهاي حساس به پني سيلين ها بخصوص باكتريهاي گرم مثبت حائز اهميت هستند (جدول 4).

جدول 4 : دسته بندی اثر پنی سیلین ها برمیکروارگانیسم ها حساس

1-پني سيلين ها با طيف اثر محدود و حساس به بتالاكتاماز:
اين گروه از پني سيلين ها مؤثر بر باكتريهاي گرم مثبت و تعداد اندكي از باكتريهاي گرم منفي بي هوازي حساس به پني سيليناز  (هيدروليز توسط بتالاكتاماز) مي باشند. پني سيلين جي يا Benzyl penicillin در این گروه قرار می گیرند.

2-پني سيلين ها با طيف اثر محدود و مقاوم به بتالاكتاماز:
اين گروه از پني سيلين ها حتي بر باكتريهاي گرم مثبت مقاوم بخصوص استافيلوكوكوس اورئوس مؤثر مي باشند. در اين گروه در هستة پني سيلين (6- aminopenicillanic acid) جايگزيني هايي صورت مي گيرد. این گروه بر باكتريهاي گرم منفي مؤثر نمي باشند و مواردي از اين خانواده كه به اسيد مقاوم مي باشند بصورت خوراكي  و موضعی(برای مثال داخل پستانی) نيز قابل مصرف نمي باشند. مثل: اكسي سيلين، كلوكساسيلين، ديكلوكساسيلين و فلوكلوكساسيلين و متي سيلين و نافسيلين از موارد تزريقي اين خانواده مي باشد .
3-پني سيلين ها با طيف اثر وسيع و حساس به بتالاكتاماز:
پني سيلين هاي اين گروه نيمه سینتتيك بوده و مؤثر بر بسياري از باكتريهاي گرم مثبت و منفي مي باشند ولي به بتالاكتاماز حساس بوده و غير فعال مي گردند. تعداد زيادي از پني سيلين هاي اين گروه به اسيد مقاوم بوده و قابليت تجويز خوراكي و تزريقي را دارند. از موارديكه در دامپزشكي تجويز مي گردند میتوان به آمينوپني سيلين ها از جمله آمپي سيلين و آموكسي سيلين اشاره کرد. تعدادي از پيش سازهاي آمپي سيلين كه بطور كامل از دستگاه گوارش جذب مي گردند به اين گروه تعلق دارند مانند: هتاسيلين، پيوامپي سيلين، تالامپي سيلين. 
4-پني سيلين هاي وسيع الطيف و حساس به بتالاكتاماز با افزايش طيف اثر:
تعدادي از پني سيلين هاي وسيع الطيف نيمه سینتتيك هستند. اين گروه قابليت مهار آنزيم بتالاكتاماز توليد شده توسط باكتريهاي مقاوم به پني سيلين را دارا مي باشند و هر گاه بصورت تركيبي با پني سيلين هاي وسيع الطيف استفاده شود اثرات سينرژيك قابل توجهي را بروز خواهند داد زيرا كه باعث محافظت پني سيلين در مقابل هيدروليز آنزيمي مي گردند و مؤثر بر طيف وسيعي از باكتريهاي مقاوم به پني سيلين مي باشند مثال های ترکیبی این گروه شامل تركيب آموكسي سيلين و كلاوولونات و نيز تركيب آمپي سيلين و سولباكتام و نيز تركيب پيپراسيلين و تازوباكتام می باشند. 
بنابراين نکته ای كه با ذكر نام پني سيلين ها همواره در خاطر می ماند، درمان قطعي بيماريهاي عفوني است و با گذشت سالها از كشف اين مولكول و وجود صدها آنتي بيوتيك مؤثر ديگر در عرصة دامپزشكي باز برجستگي اثر اين آنتي بيوتيك در بين ساير آنتي بيوتيكها جلب نظر مي نمايد در کل  پني سيلين ها خود گروه عظيمي از آنتي بيوتيك ها هستند که با خاصیت اثر متفاوت و بسته به ساختمان شیمیایی موجود می توانند تأثیرات درمانی متفاوتی را در بیماری های مختلف دام بیمار ایجاد نمایند.
پايداري پنی سیلین ها :
پني سيلين جي در محيط اسيدي پايدار است. (نيمة عمر: 5 دقيقه در 2=pH  و دماي C˚37 ) ولي در مقايسه با پني سيلين V (نيمة عمر، 5 ساعت در 1= pH) پايداري كمتري دارد. بنابراين در تجويز خوراكي مورد مناسب پني سيلينV می باشد. پني سيلين ها با وجود توانايي بالاي خاصيت آنتي باكتريال خود، بسيار ناپايدار مي باشند و به حرارت، نور، افزايش pH، فلزات سنگين و عوامل اكسيداسيون و احياء بسيار حساس مي باشند و در آب تخريب مي گردند. بنابراين اكثراً به صورت پودر فرموله شده و در هنگام تجويز با آب مقطر استریل رقيق و مصرف مي گردند. پني سيلين ها عموماً غير از ملح هاي پتاسيم و سديم آن در آب، روغن و اسيدهاي آلي نامحلول هستند. بنابراين تجويز آنها بصورت سوسپانسيون در آب يا روغن است. 
مكانيسم مقاومت باکتری در مقابل پنی سیلین ها:

  • غير فعال شدن توسط آنزيم (بتالاكتاماز)
  • باكتريهاي گرم مثبت بتالاكتاماز را بيرون از ديوارة سلولي ترشح مي كنند.
  • باكتريهاي گرم منفي بتالاكتاماز را در فضاي پري پلاسميك ترشح مي كنند.
  • بيش از 30 نوع بتالاكتاماز مختلف شناخته شده است كه تعدادي از آنها شامل: 

TEM 1 شناخته شده ترين و داراي طيف اثر وسيع (حتی بر روی سفالوسپورين ها) می باشد.
TEM 1 در انتروباكترياسه، سودوموناس ائروژينوزا، هموفيلوس آنفلوانزا، نيسريا گونه ره آ دیده شده است.
SHV-1 & K1 در كلبسيلا.پني سيلين ها حاوي هستة بتالاكتام هستند كه وقتي به آنزيم بتالاكتاماز متصل مي گردند (پني سيليناز)، پني سيلوئيك اسيد ايجاد مي شود كه غير فعال بوده اما همچنان مشتق پني سيلين و بعنوان يك آنتي ژن در ايجاد آلرژي مؤثر خواهد بود.

 
جدول 5: مقاومت میکروارگانیسم در برابر پنی سیلین هاچه داروهايي مي توانند همزمان با پني سيلين تجويز شوند ؟
تعدادي از داروها مجاز به استفادة همزمان با پني سيلين مي باشند و بعضي نيز باعث تقويت اثر پني سيلين گشته يا پني سيلين باعث تأثير بهتر آنها مي گردد (اثر سينرژيستيك).
داروهايي كه استفادة همزمان آنها با پني سيلين مجاز است:
-دي هيدرواسترپتومايسين : استفادة همزمان آن با پني سيلين ها به درمان بيماري  بخصوص در عفونت های ادراری کمک خواهد بود.
-پروبنسيد: استفادة همزمان آن با پني سيلين باعث افزايش مقدار پني سيلين در گردش خون شده و تأثير بيشتری بر درمان بيماري های عفونی دارد.
در مصرف پني سيلين ها موارد زير بايد در نظر گرفته شود:
-آلرژي به پني سيلين ها:

در صورت وجود آلرژي به پني سيلين ها، تجويز هيچ نوعي از پني سيلين و آنتي بيوتيكهاي بتالاكتام توصيه نمي گردد. در صورت بروز علائم آلرژيك در مصرف اول يا دوم، تزريق اپي نفرين و آنتي هيستامين مناسب مي باشد.
-وجود سابقة آلرژي :
بيماراني كه دچار بیماریهای آلرژیک مي باشند مانند اگزما يا آسم، مستعد بروز شوك آنافيلاكتيك پس از مصرف پني سيلين ها هستند. بنابراين اطلاع از وجود آلرژي در هنگام تجويز پني سيلين ها بسيار مفيد خواهد بود و منجر به آماده بودن جهت هر گونه درماني کمکی در هنگام بروز آلرژي شديد خواهد شد.
-دوران آبستنی و شيردهي:
فقط فنوكسي متيل پني سيلين (پني سيلين V) در دوران آبستنی، ايمن نمي باشد و ساير پني سيلين ها مجاز به استفاده در دوران آبستنی هستند. و تنها پني سيلين V است كه از جفت عبور نموده و یا به شير مادر ترشح شده و امکان دارد بر جنین و یا نوزاد تأثير سوء داشته باشد و ساير پني سيلين ها مي توانند در دوران شيردهي و آبستنی تجويز شوند.
-نارسايي كبد يا مشكلات كليوي:
پني سيلين ها بايد در اين موارد با احتياط تجويز شوند. موردي كه بايد در تجويز پني سيلين ها همواره در نظر گرفته شود اين است كه در صورتيكه دورة مصرف پني سيلين ها كامل گردد، عفونت بطور كامل درمان شده و باز نخواهد گشت ولي در صورتيكه دورة درمان آن كامل طي نشود امكان بازگشت بيماري وجود دارد و همين مسئله منجر به ايجاد مقاومت به درمان خواهد شد كه در آن صورت دارو درماني را با مشكل مواجه خواهد نمود. حتي در صورت مشاهدة علائم بهبودي توصية اكيد وجود دارد كه دورة درمان بطور كامل طي گردد.
انواع پني سيلين هاي مورد مصرف دامپزشكي درکشور شامل: 
پودرهاي تزريقي :
1-پني سيلين جي پروكائين MIU 1
2-پني سيلين جي پروكائين MIU 3
3-پني سيلين جي پروكائين MIU 5
4-پني سيلين جي بنزاتين 1 MIU
5-پني سيلين جي بنزاتين + پني سيلين جي پتاسيم + پني سيلين جي پروكائين (1+1+2)
6-پنی سیلین جی سدیم 5MIU
 به صورت تركيبي با آمينوگليكوزيدها :
7-پني سيلين جي پروكائين + دي هيدرواسترپتومايسين (1+1)
8-پني سيلين جي پروكائين + دي هيدرواسترپتومايسين (3+3)
9-پني سيلين جي پروكائين + كانامايسين سولفات (2+2)
سوسپانسيونهاي تزريقي:
1-پني سيلين جي پروكائين IU 300/000
سوسپانسیون تزریقی بصورت ترکیبی با آمينوگليكوزيدها :
2-پني سيلين جي پروكائين IU 200/000 + دي هيدرواسترپتومايسين سولفات mg 200
3-پني سيلين جي پروكائين IU 200/000 + دي هيدرواسترپتومايسين سولفات mg 250
** سوسپانسیون روغنی داخل پستانی پنی سیلین جی پروکائین + دی هیدرواسترپتومایسین سولفات توسط شرکت داروسازیZoetis  بلژیک با نام Quartermaster تولید می شود که در موارد اورام پستان مصرف می گردد.
سوسپانسیون تزریقی بصورت تركيبي با آمينوگليكوزيد ، ضد التهاب ، آنتي هيستامين و گاهاً بي حس كنندة موضعي جهت کاهش درد ناشي از تزريق:
4- پني سيلين جي پروكائين + دي هيدرواسترپتومايسين سولفات + دگزامتازون + كلرفنيرآمين مالئات
بحث و نتیجه گیری:
پني سيلين ها همواره در طول سالها در درمان بيماري هاي عفوني و تأثير بر ميكروارگانيسمها بخصوص گرم مثبت ها بهترين انتخاب بوده اند حتي طي مطالعاتي در مقايسه تأثير پني سيلين با ساير آنتي بيوتيك ها، تأثير بهتر و مؤثرتر پني سيلين ها نمایان شده است(Patrick et al. 2008).
ضمناً این خانواده همواره مورد توجه و تحقيق بوده و مي باشند و فرمهاي جديدي از آن در آيندة نزديك معرفي خواهد شد. به نحوي كه هميشه كارخانجات داروسازي مطرح دنيا بخش عمده اي از تحقيقات خود را به اين دسته آنتي بيوتيك ها اختصاص داده اند. لذا بر اساس این مطالعات و تحقیقات انجام شده و اشکال متنوع پني سيلين ها بصورت پودر، سوسپانسيون و فرم های محلول در آب آن، اين شركت داروسازي را بر آن داشت تا خطوط تولید اختصاصی صرفاً جهت عرضه این آنتي بيوتيك ها تأسيس نماید به نحوی که اکنون شاهد نوآوري هايي در توليد داروهاي سوسپانسيون تزريقي براي اولين بار در کشور در شرکت عرفان دارو می باشیم. شرکت دانش بنیان، تحقیقاتی و داروسازی عرفان دارو با ایجاد و اختصاص خطی مستقل جهت تولید سوسپانسیون تزریقی کما فی سابق گامی فراتر جهت خودکفایی و تولید این شکل داروئی برداشته است و در اين عرصه همواره از نظرات و پيشنهادات دامپزشكان گرامي و كلينيسين هاي محترم و نیز متخصصین مرتبط با صنعت تولید داروهای دام و طیور استقبال مي نماید.

گروه علمي و تحقيقاتي شركت دانش بنیان، تحقیقاتی و داروسازی عرفان دارو
 


آدرس دفتر مرکزی:

تهران،شهرک غرب،بلوار دادمان غربی ،بین ایمان و معراج ، پلاک 137

88590950-9